pondelok 27. mája 2013

Nude french manicure

Dostala som chuť na niečo prudko elegantné na mojich nechtoch a výsledkom je niečo takéto.




Ako podklad som sa rozhodla použiť Nude odtieň Café olé od Essence, dve vrstvy. Biele prúžky sú Maybelline French White. No a nakoniec ešte strieborné kamienky. Celé som to prelakovala top coatom gel-look od Essence.


Páči sa Vám takáto manikúra?

sobota 18. mája 2013

sally hansen 639 scarlet fever

Článok mám pre Vás pripravený už pomaly mesiac. Tentoraz za moje odmlčanie môže môj notebook, ktorý si povedal, že so mnou po skoro troch rokoch končí a z ničoho nič sa vypol a viac sa už nedal zapnúť. Ono to by ma až tak neprekvapilo, veď v dnešnej dobe sa veci vyrábajú aby sa po dvojročnej záruke pokazili a my sme museli kúpiť nový výrobok, pretože oprava starého výjde často viac ako nový kus, česť výnimkám.V mojom prípade tomu nebolo inak, diagnóza znela odišla základná doska. Prvotný šok som mala za sebou a tak mohol prísť ďalší, pretože som mala to "šťastie" že som zároveň prišla aj o všetky súbory, fotky...proste o všetko, lebo ešte aj hard disk ma mal už asi plné zuby...A to ma ukľudňovali, že je málo prípadov, keď sa pokazí oboje, vždy odíde len jedno z toho...Neviem čím som si toľko šťastia zaslúžila ale veď teda ďakujem. Myslím, že som sa už dosť posťažovala, prejdime radšej na môj ďalší lak od Sally Hansen.

A ako inak ako ódu, naň ani nečakajte. Veď čo už by sa týmto lakom dalo už len vytknúť. Aj cena je už prijateľnejšia ako bola doteraz, už majú aj reklamu v TV :D 
Tentokrát som neodolala 639 scarlet fever. Nejde o úplne klasickú červenú. Je zmiešaná s fuksiovou a trochou slivkovo fialovej.



Efekt popraskaného laku, ktorý som objavila na internete a musela som ho vyskúšať. končeky som nalakovala Maybelline French White a keď uschol som naň štetcom nakreslila čiaročky Sally Hansen Scarlet Fever. 

Ako sa Vám páči?