štvrtok 25. apríla 2013

Gabriella Salvete 109

Ďalším lakom, ktorý ma zaujal a skončil v mojej zbierke je 109 od Gabriella Salvete. Je proste úžasný. Keďže som podlaha čaru červených lakov, tento ma uchvátil. Má vínovo červenú farbu, s drobulinkými trblietavými zrniečkami zlatej farby. K laku nemám čo dodať, nosila som ho 6 dní, aj keď končeky boli už trochu ošúchané.


nedeľa 14. apríla 2013

Sally Hansen 360 Mellow Yellow

Tento lak som si zaobstarala pri včerajších nákupoch s mamou. Pričom naším cieľom bolo obohatiť si šatník niečím pekným, jarným, sviežim. Keďže citrónovo-žltá sukňa ani sveter, ktoré ma očarili v poslednom Takko letáku, v mojej veľkosti už neboli, uspokojila som sa teda aj s béžovou sukňou a bledým svetríkom. Svoj chtíč po citrónovej farbe, ktorá je mimochodom túto sezónu veľkým hitom, som napokon ukojila aspoň pri lakoch :D 

Najskôr musím povedať, že som bola prekvapená a zároveň šťastná, že v DM našli miesto aj pre celý stojan Sally Hansen, pretože som si túto značku veľmi obľúbila. Takže som sa pristavila a hneď ako som ho zbadala, skončil inštinktívne v košíku. Reč je o pastelovej 360 Mellow Yellow. Ako už napovedá názov, je žltej farby s prímesou citrónov :) Takže keď už nebude outfit tejto farby aspoň nechty to celé oživia. 



Konečne som narazila na skutočne krémovú žltú. Aj keď prijala by som aj o trochu viac :) Kryje dobre už v prvej vrstve, ja som dala dve. Po uschnutí ostal tak lesklý, že som ani top coat nedala. spokojnosť maximálna, určite odporúčam. 

Ako sa páči vám?

streda 10. apríla 2013

Color Club Fly with me

Po krátkej odmlke vás znovu zdravím. Moja krátka pauza bola spôsobená tak trochu dobrovoľne nasilu. V poslednom článku som spomínala, že som podľahla čaru papierového pletenia. A očarila som aj pár ľudí v mojom okolí, ktorým som mala nejaké tie veľkonočné dekorácie upliesť. Požiadaviek bolo toľko, že som nestíhala skoro nič, ledva prípravy na Veľkú noc, nie to ešte lakovať nechty. Okrem toho, moje nechty boli  popri vyzdobovaní venčekov dosť zničené. 

No ale sviatky skončili, nechty sa spamätali a tak môžem opäť prispievať článkami.

Dnes by som Vám chcela ukázať môj najnovší úlovok a zároveň prvý zástupca značky Color Club v mojej 
zbierke. Stal sa ním odtieň Fly with me z minuloročznej letnej kolekcie Take a Wing. Zaujal ma svojou očarujúcou zelenou farbou, ktorá je doplnená zlatými trblietkami. Vo fľaštičke ma sem tam mihne aj modrý odlesk. V prvej vrstve je krytie skoro nulové, keďže má skôr redšiu konzistenciu, a aj v druhej stále vykúkajú končeky. Po nanesení druhej vrstvy zelená ustúpi do pozadia a vystúpi zlatá trblietavá. Som ním neskutočne očarená.


Aký mate naň názor vy?
P.S. Ak si chcete pozrieť moje výtvory papierového pletenia , tu sú všetky pokope.