nedeľa 28. októbra 2012

Hi, Pumpkin!

Ako som spomínala v minulom príspevku, dorazila mi halloweenska kolekcia lakov OPI SO-SO-Skullicious. Vyzerá takto:



Laky zľava oranžový Hi, Pumpkin!, ružový A-ROse from the Dead, čierny Mourning Glory a žltý Candelight.

Dnes vám predstavím prvý spomenutý Hi, Pumpkin! Ako napovedá názov, farbou pripomína tekvicu. Jeden zo symbolov Halloweenu. Chladná oranžová, ktorá si priam až žiada, aby ste ju nenechávali osamotenú na nechtoch. :)




Takže som pomocou čiernej zdobičky dokreslila oči a ústa a nech sa páči "svetlonos" :) u nás tak voláme vyrezané tekvice (neviem, či je to bežné aj inde preto to vysvetľujem pre istotu :) )

Ešte by som rada spomenula krytie, ktoré nie je práve najlepšie. Očakávala som, že pôjde o sýtu oranžovú, ale ani po troch vrstvách som akosi nebola spokojná, stále niečo presvitalo.

Jedna z vecí, ktoré pri lakovaní nenávidím, je keď si myslím, že už je to celé uschnuté a dám na vrch celého diela top coat a ono to suché nie je a vyzerá to potom celé ohavne. Aj teraz, po hodine by som si myslela, že čierna zdobička už bude suchá, pretrem gel-lookom od Essence a zrazu má tekvica dymové oči...

pondelok 22. októbra 2012

Halloween...Where is the party?

Niektorími zatracovaný, niektorími ospevovaný...fialový alebo zelený či modrý???Alebo žeby šedý? Reč je o  chameleónovom lak od Essence Where is the party, ešte v starom dizajne. Podstatné však je, že padne vhod práve pre prichádzajúce halloweenske obdobie. Áno áno, aj mňa už chytili tekvičky, duchovia a iné srandičky pripomýnajúce Halloween, na nechtoch :D
Takže nech sa páči...

Lak je skvelý. Mení farby podľa uhla dopadu svetla na nechty. U mňa sa tváril fialovo a prechádzal do silno zelenej. Dala som jednu vrstvu, ako vidno na fotkách, úplne stačili k dokonalému krytiu. 



No a potom som nalepila na nechty hviezdičky a mesiac. Čiernou zdobičkou od Julie Rosse som potom do stredu nechta nakreslila netopiera, teda aspoň som sa o to teda pokúsila. :D Zdobičkou so striebornými trblietkami som obkreslila líniu krídel a nakoniec bielou zdobičkou som nakreslila oči. Celé som to zalakovala Gel-look nadlakom od Essence. netopierov mám na všetkých nechtoch okrem nechtu, tam sa mi už bohužial nemestil :D 


P.S. Dnes mi už dorazili aj So-so-Skullicious od OPI, takže čoskoro čakajte nové príspevky :)  

piatok 19. októbra 2012

Catrice Ulti mate Nudes - Dance like a prima Ballerina

Tento lak som dostala v DM balíčku za 70 bodov ešte v auguste. Potešil ma, nude laky sa stali mojimi obľúbencami. A obzvlášť tie od Catrice. Skvelo sa s nimi pracuje a aj výdrž je dostatočná. 

Takže k tomuto krásavcovi, Dance like a prima ballerina, nemám žiadne výhrady. Je slaboružovej farby zmiešanej s troškou hnedej, a okrem toho s drobnými trblietkami. Najskôr som rozmýšľala, že s ním vytvorím francúzsku manikúru, ale nakoniec som ho len tak nalakovala. Ako vidno na fotkách, končeky presvitajú, takže doporučujem pod neho buď bieliaci lak, alebo biele končeky, aby ste nedopadli ako ja, so žltými končekami, ktoré mi dosť vadili. 



Nakoniec som sa rozhodla naň nalakovať červené pásiky, na ktoré som použila Essence 01 Snow White




Dnes keď som chcela pridať fotky som zistila, že s pásikmi som ho zabudla odfotiť. Ako môžete vidieť teda po troch dňoch je stále bez porušenia. 

A konečne nám už zapojili elektriku, tak sa vytešujeme :D 

pondelok 15. októbra 2012

Crystal Blue Crack

Ešte stále nebývame vo svojom, stále čakáme na zapojenie elektriky, asi na nás zabudli...Už máme všetko zariadené, nábytok poskladaný. Ešte vymeniť kuchynskú linku a mesiac čakať na sedačku, dnes sme ju akurát boli vybrať. Pôvodne sme chceli lacnejšiu lacnejšiu, ale keďže sme chceli inú farbu ako mali na predajni bola o sto evri drahšia (WTF išlo len o zmenu farby?!!). Tak sme vybrali "len" o 70 evri drahšiu, ale vo farbe akú sme chceli, biela eko koža na opierkach a šedý poťah...Potom nám už chýbajú len drobnosti ako knižnica, ktorú nemáme ako dopraviť z Ikei (teda mali by sme ako, ale to by musel ísť len priateľ sám, no ale ja chcem ísť tiež, tam je ten problém :D) a v neposlednom rade ešte televízor, ten by sme mohli dostať na Vianoce, hmm Ježiško??? :P Vyžalovala som sa a môžeme ísť ďalej...

ALE čo je podstatné, pri vybalovaní som natrafila konečne na svoj kufrík s lakmi :P 

Neviem, či niektorá z Vás pozná značku bižutérie Bijou by Courlux, podstata spočíva v tom, že tri razy do roka, Vám príde zásielka bižutérie (náhrdelník a náramok) za ktoré zaplatíte 5,8 eur (cena aj s poštovným). Bižutéria je to vcelku pekná, no a som členkou tohto klubu a nedávno mi prišla práve zásielka (náhrdelník, náramok a kedže som maniak do náušníc tak aj tie som si objednala), strieborná slza s modrým očkom. 
Pre dnešok som sa teda nechala inšpirovať ich názvom, Crystal Blue. Už dávnejšie som spomínala, že crackovaciemu laku Crack me!Blue od Essence dám druhú šancu, tak tu je :). A ako podklad som použila striebornú metalickú 121/335 od S-he. Podľa môjho skromného úsudku, myslím, že táto kombinácia strieborno-modrej môže byť. 


A pripájam aj foto spomínanej bižu, náhrdelníka :)

P.S. objednala som si mini kolekciu OPI SO-SO-Skullicious, cez ebay, tak dúfam, že stihnú doraziť do konca mesiaca, aby som stihla s nimi vytvoriť nejaký ten helloweensky nail art :) 

streda 10. októbra 2012

Sestrine Essence laky

Momentálne sme na prázdninách u rodičov...Bývať v novom budeme tak hádam budúci týždeň, keď nám zapoja elektriku konečne...Písala som, že články budú poskromnejšie,lebo sa sťahujeme, nechty dostali dosť zabrať a nemám ani k dispozícii svoje laky. Ale zabudla som na dôležitý detail. Aj moja sestra má podobný kufrík s lakmi ako mám ja :P
No a keďže upratovanie ešte chvíľku potrvá, využijem rodinnú pohostinnosť so všetkým, čo k tomu patrí, teda aj s možnosťou nalakovať si nechty sestrinými lakmi :D No a myslím, že týždeň intenzívnej kúry od Miss Sporty Nutri Complex s vitamínom E a kalciom im dosť pomohol (ten som si požičala zase od mamy :D ). 

Pre dnešok som zvolila niečo z noviniek od Essence. Konkrétne laky Color & Go v novom obale 138 L.O.L a 108 Ultimate pink. Prvý spomenutý L.O.L, som použila ako podklad. Lak je slabozelenej farby s troškou žltej.

Aj keď na fotkách vyzerá, že je to opačne, neviem prečo to môj foťáčik tak odfotil, odpustite mu. No a naň som potom špajdlou urobila bodky s druhým spomenutým lakom Ultimate pink. Ten je sýtej ružovej farby.
Sestra bodkovač nepoužíva a nič lepšie som po ruke nemala. Chvíľku trvalo, kým som sa s ňou skoncentrovala, preto sú tie bodky aj také roztrasené. Raz darmo, klasický bodkovač s kovovou guličkou na konci je na nezaplatenie :)





Pripájam foto, kde sa pravdepodobne nachádza môj kufrík s lakmi na nechty.

štvrtok 4. októbra 2012

Essence výpredajový fateful desire

Zase som neodolala a siahla v regály po červenom laku. Je ešte z augustových výpredajov Essence lakov color & go v starom obale a volá sa Fateful desire.
Tento vínovo červený alebo ak chcete krvavočervený odtieň s nádychom do hneda nemám, tak nie je o čom a ešte k tomu, bol aj vo výpredaji, no nekúp to :D Krytie klasické, v dvoch vrstvách, aj keď ako tak pozerám na fotku, asi by zniesol kľudne aj ďalšiu vrstvu, aby tie končeky tak nepresvitali. Vydržal mi pekné tri dni, takže som s kúpou spokojná, o to viac, že mi ladí ku kabelke, ktorú mám v pláne túto jeseň nosiť.



Podľahli ste aj vy trendom, že kabelka má ladiť k nechtom? :)

P.S. moje nechty práve prechádzajú menšou krízou, musela som ich ostrihať úplne na krátko, sú rozštiepené proste jedným slovom KATASTROFA. Dám im chvíľku čas na regeneráciu, takže články budú poskromnejšie.


utorok 2. októbra 2012

Novinky September

Neskoro ale predsa , ani minulý mesiac nebol výnimkou. Predstavujem Vám, čo pribudlo do mojej zbierky. Tento raz zase poskromnejšie :)

Avon Sea Breeze
Sally Hansen 180 Together Forever