utorok 26. júna 2012

catrice genious in the bottle

Určite ste už podobný videli, veď s takýmto odtieňom akoby sa v poslednom čase vrece roztrhlo :). Čo len ja viem, tak ho má napr. značka S-he, OPI či Chanel. Takže vyberať by bolo z čoho. Ja Vám ale predstavím ten od Catrice.

Tento lak ma zaujal hneď, ako som ho videla medzi novinkami na nete. Kúpu som neoľutovala, dokonca môžem povedať, že na nechtoch je ešte krajší ako vo fľaštičke. Veď posúďte samé.








Genious in the bottle, je skutočne génius :) Pri zmene svetla sa mení aj jeho farba. Prechádza z lagúnovo zelenej až do hnedo zlatej. Čo je priam úchvatné.Ide o metalický lak. V prvej nalakovanej vrstve je kde tu vidieť medzery, ale druhá vrstva je už dokonalá. Pruhuje, ale to vôbec nevadí, úžasne tým dopĺňa celkový unikátny dojem. Jedným slovom geniálne :)

A aj k tomuto laku sa hodí kvetinkový nail art, na ktorý som použila ako ináč bodkovače väčšieho a menšieho tvaru, biely lak maybelline french white a dark plum, neónový zelený lak Moda, ružový lak Miss sporty 302,fialovomodrý S-he 384 a vznikli z toho farebné kvetinky.




piatok 22. júna 2012

OPI - Jade is the new black

A po dovolenke, hurá opäť k písaniu článkov :)

A dnes predstavujem zatiaľ posledný z mojej zbierky OPI lačíkov a ním je Jade is the new black.

Priznávam, že podobná zelená sa u mňa nenachádza a keby nebola súčasťou šesť balenia, sama od seba by som si ho asi nekúpila. Na mňa príliš veľa zelenej a veľmi silnej zelenej :) Asi preto som si ho nechávala až na koniec. Pripomína mi žaby,močiare, vodníkov a všetko s tým spojené. Prirovnala by som ho aj k tým veľkým zeleným lopúchovým listom. Taká to je zelená. Ale keď som si ho nalakovala na nechty bola to láska :) Úplne stačila jedna vrstva a výsledný efekt bol úchvatný. Za čo môže jeho krémová konzistencia. Myslím, že tento lak mojim nechtom jednoznačne pristane :)




No a aby som nevyšla z cviku, šupla som tam aj nejaký ten nail art, kvetinkový.



štvrtok 14. júna 2012

Avon pochod

Už štyri roky, odkedy začal Avon organizovať pochod proti rakovine prsníka si hovorím, že sa ho zúčastním aj ja a podporím tým dobrú vec. A už štvrtý rok mi vždy do toho niečo prišlo. Tento rok práve 16.6. odchádzame na dovolenku, takže zase nič z pochodu nebude. 

Tak som tejto udalosti aspoň venovala nail art na nechtoch v tvare stužky nádeje.
Použila som ako podkladový Mashed berries od Essence a stužku som nakreslila pomocou bielej zdobičky od Julie Rosse.







pondelok 11. júna 2012

OPI The "it" color

Ďalší člen z mojej skromnej zbierky OPI lačíkov sa volá The "it" color. Je z kolekcie bright. Má krásnu letnú žltú farbu. Nemôžem si pomôcť, ale ja to leto vidím proste už všade :D

Pri lakovaní som zistila, že podobný lak sa v mojej zbierke už nachádza. Veľmi mi pripomína S-he 393. S tým rozdielom, že OPI už v prvej vrstve kryje úplne postačujúco, o čo pri 393 môžem len snívať :) Ale aj tak som dala dve vrstvy, predsa len sa menšie nedokonalosti objavili. ďalším rozdielom je aj konzistencia samotného laku. Kým pri S-he je vodová, OPI má hustejšiu a veľmi dobre sa s ním pracovalo.
Jediná zhoda je teda len tá farba :)
No a k farbe, ak ste už videli kari korenie tak tento lačik mi ho strááášne pripomína :) nemôžem si pomôcť. Proste žltá s trochou kari korenie :D






No a trošku nail artu s použitím Angel Nails od Max Factor




štvrtok 7. júna 2012

OPI Ogre-the-top blue ft. Bubblegum č.35

Jáááj leto a teplo...to môžem... a práve to teplo spôsobilo, že som dostala chuť farebne kombinovať. Nevyšlo to presne podľa mojich predstáv, ale nabudúce už budem aspoň vedieť...

Ale poporiadku. Ešte mám pár restov z aprílových noviniek, ktoré som vám ešte neukázala. Rozhodla som sa dnes pre Ogre-the-top blue od OPI. Lak je zo staršej kolekcie Shrek. Je krásnej atramentovej modrej. Musela som dať dve vrstvy, prvá dobre nekryla.



No a tu niekde ma chytila tá tvorivá sila, vybrala som ďalšiu z noviniek, konkrétne lak od švagrinky, ktorý mi kúpila v Dubline Bubblegum č.35. A šup s ním neuvážene  na nechty. Tento je trochu vodovejšej konzistencie takže samozrejme že v boji s modrou pohorel. (alebo to bol boj značiek? :D ) Ale pri druhej vrstve už aj trochu vidno že je žuvačkovo ružovej farby. Aby som to trochu upravila na končeky som dala ešte biely Maybelline french white. 



Doteraz som nepoužívala urýchlovač schnutia lakov či ako sa to volá :D ale po tomto lakovaní o ňom vážne uvažujem...po hodine ešte stále nebol úplne uschnutý...

pondelok 4. júna 2012

Angel nails od MaxFactor

Jedným slovom KRÁSA. Tomuto lačíku som stráááášne moc rada. Siahla som po ňom inštinktívne a zaručene neľutujem. Pôvodne som si myslela, že veď hnedý lak nemám a tento má ešte aj trblietky. Po nalakovaní na nechty som bola šokovaná/prekvapená určite príjemne.

Na nechtoch totiž akosi hnedá odchádza do úzadia a vystupujú práve spomínané trblietky a vytvárajú nádhernú zlatohnedú farbu s metalickými odleskami. Prvá vrstva určite nestačí. Až pri dvoch je to ono. Schnutie bolo maximálne rýchle a pritom to nie je nikde napísané :)

Mala som ho na nechtoch dokopy 5 dní, stále krásne držal, trochu sa mi už začali špičky olupovať, ale len na ukazováku a palci. Takže tých 7 dní ako uvádzajú v pohode podľa mňa zvládne.




Aby som neoslepla z tej žiari, ešte som nalepila kvetinky.




piatok 1. júna 2012

Mashed berries

Dnes sa Vám predstaví môj posledný lak z Essence kolekcie Fruity. Cukríkovú ružovú môžem, a to v každej podobe. Veľmi mi pripomína  práve cukríky marshmallow :)
Mashed Berries dopĺňa trojicu trblietkových z tejto limitky, o predchádzajúcich dvoch som písala v článkoch (Verry cherry a One kiwi a day).
A Práve Mashed Berries je mojím obľúbencom z tejto trblietavej trojky. Trblietky v ňom sú veľmi letnej fuksiovej farby, čím výborne dopĺňajú ružovkastú farbu laku a samozrejme sa mi chcelo aj von z fľaštičky v hojnom počte na návštevu na moje nechty :D
Lakoval sa super, rovnako ako obaja jeho bratia. S čím som mala problém bola výdrž, ktorá ma dosť prekvapila. Postup lakovania rovnaký ako aj pri dvoch jeho predchodcoch a už na druhý deň ošúchané špičky a postupne sa olupoval ďalej. Moc sa mu u mňa asi nepáčilo, no čo už s ním. Odlakuvávanie znovu na jednotku.








Novinky Máj

Ja viem, spomínala som minulý mesiac, že dlhšie si žiadny lak nekúpim...stalo sa, ako inak a nebol to len jeden :D ...tento raz to ale nie je zas až tak veľa ako minulý mesiac :)

1. NYC 247 Prince Street
2. NYC 264 Lincoln Squere Lavender
3. Sally Hansen Fuchsia Bling Bling
4. Gabriella Salvete 156
5. Catrice 230 Clay-ton, My Hero